Het Internationale Festival Muziekacademie FORTE staat open voor piano, viool, altviool, cello, fluit, hobo, fagot, gitaar, trompetspelers en zangers van 8-25 jaar.  

Inschrijving voor Masterclasses UITGEBREID tot 10 MEI 2024!
Aarzel niet en schrijf je NU in!INFORMATIE VOOR DEELNEMERS

ALGEMENE INFORMATIE

Essentiële informatie over de Internationale Muziekacademie FORTE

ACCOMMODATIE

Info over accommodatie voor deelnemers

  • info voor instrumentalisten: cello, viool, altviool: als muzikanten van ver komen, is het mogelijk om instrumenten hier in Brussel te huren. Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen via info@musicacademy.be.
  • Info voor ouders die komen en iets extra's willen zien in België in de tijd dat hun kinderen werken aan de masterclasses, of als ouders met hun kinderen iets willen zien nadat de masterclasses zijn afgelopen: we kunnen extra tours organiseren om Brussel, Brugge te bezoeken. Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen via info@musicacademy.be .

LOCATIE    

De Internationale Muziekacademie FORTE vindt plaats in het majestueuze pand van Sint-Jan Berchmanscollege gelegen in hartje Brussel, en enkele kamermuzieklessen aan de Hoofdstedelijke Academie.

Het Sint-Jan Berchmanscollege ligt op 10 minuten loopafstand van het centraal station en het stadscentrum.

Het Galaconcert van editie 2024 wordt gehouden in Studio 1, Flagey. Een prachtige zaal voor klassieke live optredens met een prachtige akoestiek.