Professor dwarsfluit aan de Tsjaikovski Muziekschool (Brussel). Meester in moderne en barokfluit. Werkt samen met La petite Bande, B'Rock Orchestra, L'Arpeggiata... Speelt met Die Kölner Akademie en Collegium Vocale Gent Academy.

Is lid geweest van academies als Ensemble Academie Freiburg (2018), de Ton Koopman Academie (2020) en Collegium Vocale Gent Academie (2020).

Bekroond met de eerste prijs op "Programa Arte Joven" in 2008 (Castilla y León, Spanje), was ze lid van jeugdorkesten zoals Internationale Junge Orchesterakademie (Duitsland) en Jeugdorkest van Castilla y León (Spanje). Ze heeft samengewerkt met Antwerpen Symphony Orchestra en Brussels Philarmonic Orchestra.

Behaalde haar bachelor diploma in 2010 in Salamanca's Muziek Conservatorium (Spanje), volgde een postgraduaat cursus in Aragon Muziek Conservatorium en later in Liceo Conservatorium van Barcelona. Studeerde aan het Koninklijk Conservatorium Brussel, voltooide haar bachelor in kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Salamanca (Spanje). Gepassioneerd door Oude Muziek en oude instrumenten specialiseerde ze zich in de barokfluit in Koninklijk Conservatorium Brussel waar ze de Master in Baroque Flute behaalde (2019).

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *